جنوب کرمان بر بلندای پیک بیماری کرونا/2 شهرستان قرمز و 3 شهرستان نارنجی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت شرایط بیماری کرونا در جنوب کرمان سختتر شد و میتوان گفت در حال حاضر جنوب کرمان بر بلندای پیک بیماری کرونا قرار دارد و طی یکی دو هفته آینده همچنان درگیر این بیماری هستیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کرمان خبر به نقل از خبرگزاری فارس ، اصغرمکارم در نشستی در دانشگاه جیرفت اظهار داشت: شرایط بیماری کرونا در جنوب کرمان سختتر شده است هر چند توصیههای زیادی شد اما با توجه به شعله ورشدن، بیماری در کشور این پیشبینی را داشتیم که منطقه دچار پیک بیماری شود، میتوان گفت در حال حاضر جنوب کرمان بر بلندای پیک بیماری کرونا قرار دارد و طی یکی دو هفته آینده همچنان درگیر این بیماری هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه امیدواریم به لطف خداوند آمار فوتی زیادی نداشته باشیم و با شرایط مساعدی و کمترین میزان فوتی بیماری را مهار کنیم، افزود: بیش از نیمی از بیماران بستری در بیمارستانهای حوزه دانشگاه بیماران کرونایی هستند که متاسفانه تعدادی هم در بخشهای آیسییو بستری هستند و امکانات در بیمارستانها فراهم شده است.
مکارم با بیان اینکه با شرایط فعلی بیمارستانها کمبود اکسیزن ندارند اما به هر حال امکانات ما محدود است و اگر پیک بیماری شدیدتر شود، ظرفیت فعلی ممکن است، دچار کمبودهایی شود، تصریح کرد: در حال حاضر دو شهرستان قرمز و سه شهرستان نارنجی داریم و بخش قابل توجهی از بیماری به دلیل چرخش ویروس و بخشی هم به دلیل عدم رعایت دستورالعملها توسط مردم است که اگر اصناف مدیریت شود، پیشبینی میکنیم، طی یکی دو هفته آینده منطقه جنوب به آرامشی نسبی از بیماری برسد.
وی خاطرنشان کرد: همه امکانات دانشگاه در حالت آمادهباش است و همت داریم که در این شرایط سخت مردم دچار مشکل و مرگ و میر نشوند، رسالت ما نجات انسانها است اگر چه کادر درمان و بهداشت بیشتر از وظیفه پای کار هستند، اما باید اقدامات صدچندان شود و حساسیتها و نظارتها افزایش یابد تا از این پیک سهمگین با کمترین مشکل عبور کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: واکسن هم تقریبا در سری آخر بیش از 3600 دوز دریافت کردیم، واکسن ممکن است، عوارضی در حد تب و بدحالی داشته باشد عوارضی در این حد همه دارند و چیزی نیست که درباره واکسن کرونا جدید باشد.
وی با اشاره به اخذ مجوز راهاندازی اورژانس هوایی جنوب کرمان در سال 98 افزود: قرار بود تا پایان سال گذشته اورژانس هوایی در منطقه راهاندازی شود اما به دلیل تحریمها بالگرد مورد نیاز تأمین نشد، پیگیریها در این راستا همچنان پابرجا است و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در اولویت دریافت این بالگرد قرار دارد.