کد خبر: 68030

تعطیلات زمان خوبی برای رژیم گرفتن نیست و بهتر است تا با کنترل تغذیه خود سعی کنید غذاهای سالم را انتخاب کرده و وزن فعلی خود را حفظ کنید.

به گزارش افکارنیوز ، در روزهای تعطیلی آخر هفته عده بسیاری در خانه ها می نشینند و از غذاهای متفاوت استفاده می کنند و یابه سفر می روند و در آنجا شروع به خوردن تنقلات می کنند. این امر شاید باعث بروز بیماری های در بدن شما شود که باید به دقت آن را کنترل کنید. با توجه به نکات زیر می توانید این تعطیلات را به سلامت طی کنید.

اگر به سفر می روید

بهتر است سعی کنید از غذاهایی استفاده کنید که از قبل آماده کرده و پخته اید. این غذاها را در داخل یخچال های قابل حمل قرار دهید و از گذاشتن آنها در معرض آفتاب خودداری کنید چرا که باعث فاسد شدن غذا و مسمومیت می شود.

سبزی و میوه جات را پیش از رفتن به سفر به طور کامل شستشو دهید و در طول راه از آب های بسته بندی استفاده کنید. در صورت دسترسی نداشتن به آب بهداشتی می توانید آب چشمه یا رودخانه را جوشانده و سپس آن را مصرف کنید. از خوردن غذا در رستوران های بین راهی جداً خودداری کنید چرا که کیفیت اولیه مواد غذایی و محل نگهداری مواد خام در این رستورانها مشخص نیست و در مواردی مشاهده شده که انبار مواد غذایی رستوران های بین راهی از نور و تهویه مناسب برخوردار نبوده و محل مناسبی برای رشد سوسک، موش و حشرات است.

به خاطر داشته باشید که در طول سفر از دوره گردها مواد غذایی نخرید. اگرچه دوره گردها مواد غذایی را بسته بندی شده به شما تحویل می دهند ولی به علت رعایت نکردن بهداشت فردی و نگهداری ناسالم و خارج از یخچال، مواد غذایی خاصیت خود را از دست داده و فاسد می شوند. میوه جات و آب نوشیدنی سالم، بهترین خوراکی هایی هستند که در طول سفر می توانید به همراه داشته باشید.

اگر در خانه هستید

سه وعده غذایی خود را به طور کامل بخورید و با توجه به خالی بودن اوقات فراغتتان در این روزها حتماً بعد از هر وعده غذایی یک برنامه پیاده روی (نیم ساعت) تنظیم کنید. معده خود را با خوردن شیرینی، کیک، چیپس و آجیل پر نکنید و در وعده های غذاییتان از سبزیجات و مواد غذایی حاوی پروتئین مانند گوشت ها، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات استفاده کنید. به جای رفتن به پیتزا و ساندویچ فروشی و خوردن فست فودها، سعی کنید در خانه ساندویچ های سالم و مقوی تهیه کرده و به پارک و طبیعت بروید.

لوبیا سبز

لوبیاسبز از بهترین سبزیجات است که حاوی ویتامین های C، A، B۹، فیبر قابل هضم و پروتئین های گیاهی است و می توان آن را به صورت سرد یا گرم همراه با غذا و سالاد استفاده کرد. هر صد گرم لوبیاسبز فقط حاوی ۳۰ کالری بوده و برای حفظ مواد معدنی می توان آن را بخارپز یا آب پز نمود.