برای بازگشت احمدینژاد دعا کنید!/ علت سکوت مقابل رحیمی
یک حامی مشایی در سخنانی جالب گفت: اصولگرایان باید دعا و تلاش کنند تا دکتر احمدی نژاد قانع شود که سال ۹۶ به صحنه رقابت بیاید زیرا در سطح تودهها تمنای بازگشت احمدینژاد موج میزند.
به گزارش کرمان خبر به نقل از جهان، عبدالرضاداوری از حامیان اسفندیار رحیم مشایی در گفتگو روزنامه قانون گفت: اصولگرایان باید دعا و تلاش کنند تا دکتر احمدی نژاد قانع شود که سال ۹۶ به صحنه رقابت بیاید البته هم اکنون بیش از ۷۰ درصد چهرههای سیاسی مشهور به اصولگرایی خواستار فعال شدن دکتر احمدینژاد در عرصه سیاسی شدهاند و شک نکنید که رفتار دولت حسن روحانی کار را به جایی رسانده که قاطبه اصولگرایان از سال ۹۴ به بعد پشت در دفتر دکتراحمدی نژاد صف میکشند که او را برای رقابت با جریان هاشمی به صحنه برگردانند و ما در رفتار آنها این تلاش را میبینیم.
وی افزود: متاسفانه در سال ۹۲ به دلیل تقابل کاذب و فرعی که اصولگرایان علیه دکتر احمدینژاد سازماندهی کرده بودند بیش از ۹۰ درصد از آرای بدنه مردمی هوادار دکتراحمدی نژاد به سبد حسن روحانی واریز شد. هر چند که حلقه نزدیک و اطرافیان دکتراحمدینژاد به حسن روحانی رای ندادند.
داوری مدعی شد: ولی در سطح جامعه با توجه به چهرههایی که مردم از دولت قبل دارند، واقعا علاقهای به بازگشت احمدینژاد دارند! در سطح تودهها تمنای بازگشت احمدینژاد موج میزند هرچند که برخی رسانهها تلاش میکنند این واقعیت اجتماعی را وارونه نشان دهند.
این حامی مشایی در ادامه درباره اسفندیار رحیم مشایی هم اظهار داشت: مهندس مشایی ماموریتی داشت و آن هم تلاش برای ادامه یافتن دولت دکتراحمدینژاد بود که این ماموریت پس از تصمیم شورای نگهبان برای ایشان، محقق نشد و شخص مهندس مشایی نیز از همان سال ۹۲ خود را از فعالیتهای سیاسی بازنشسته کرده و به کارهای فرهنگی مانند تفسیر قرآن مشغول است.
به ادعای وی "از سال آینده اصولگرایان که میدانند دکتر احمدینژاد رایآورترین چهره جریان انقلاب است او را برای کاندیداتوری در انتخابات ۹۶ تحت فشار میگذارند. اگر اصولگرایان میدانستند نتیجه تقابل کاذب با دکتر احمدینژاد و تضعیف دولت دهم، روی کار آمدن دولت آقای روحانی میشود هیچ وقت باب تقابل با دکتر احمدینژاد را باز نمیکردند. تصور اصولگرایان این بود که پس از حذف دکتر احمدینژاد عوامل خودشان به قدرت میرسند."
وی افزود: احمدینژاد اصلا فردی خودخواه و کینه ورز نیست. او اکنون همه جفاکاران به خود و دولتش را بخشیده است.
داوری درباره رابطه رحیمی و احمدینژاد هم گفت: این رابطه کاری چارچوبی اداری-عملیاتی داشت. یعنی آقای رحیمی در تبیین استراتژی، سیاستگذاری و خط مشی جریان نزدیک به دکتر احمدینژاد اصلا تعیین کننده نبود.... رحیمی در یک پروسه غیرقابل پیشبینی وارد جایگاه معاون اولی شد. بعد از آقای داوودی، ابتدا قرار بود که مهندس مشایی در سمت معاون اولی منصوب شود که نشد. دکتر احمدینژاد برای انتخاب معاون اول خود فرصت کمی داشت و در نهایت با توجه به معذوریتهای سیاسی آن مقطع زمانی خاص، به آقای محمدرضا رحیمی رسید.
وی افزود: من شنیدم مرحوم کردان، رحیمی را به دکتر احمدینژاد معرفی کرد. انتخاب آقای رحیمی یک انتخاب ایدئولوژیک نبود. دیدگاه و خط سیاسی آقای رحیمی با خط سیاسی جریان نزدیک به آقای احمدینژاد خیلی فاصله داشت که در نامه آقای رحیمی هم این موضوع عیان شد. در واقع در انتخاب آقای رحیمی، نزدیکی یا دوری دیدگاه وی با جریان حاکم بر دولت دهم مورد توجه نبود بلکه بر اساس ویژگیهای مدیریتی، اجرایی و تکنوکراتیک رحیمی آن انتخاب صورت گرفت و به دلیل شرایط سیاسی کشور بعد از استعفای مهندس مشایی از معاون اولی دولت، دم دستیترین انتخابی که میتوانست صورت بگیرد، اتفاق افتاد.
این حامی مشایی افزود: در رابطه با نامه آقای رحیمی باید به موقعاش سخن گفت. در حال حاضر از لحاظ اخلاقی درست نیست وقتی آقای رحیمی در حبس است و امکان پاسخگویی ندارد درباره او صحبت کنیم. البته منظور آقای رحیمی در رابطه با سروش آسمانی این بود که دکتر احمدینژاد در تصمیمگیریهایش از پارامترهای متافیزیکی هم استفاده میکند و این بخش از نامه او هیچ اشارهای به آقای مشایی ندارد. نکته بارزی که در نامه آقای رحیمی به چشم میخورد تلاش آشکار او برای پررنگ کردن فاصلهاش با دکتر احمدینژاد است. دکتراحمدینژاد شخصا ما را از هرگونه تقابل با آقای رحیمی نهی کرد و معتقد بود اخلاق را مراعات کنیم و به خاطر خدماتی که آقای رحیمی در دولت قبل داشت نباید پاسخی به سخنانش داده شود تا زخمی به زخمهای آقای رحیمی اضافه نشود.
وی مدعی شد: فعلا به مصلحت انقلاب، نظام و کشور نیست که ما درباره موضوع بابک زنجانی حرفی بزنیم و واقعیتهای پشت صحنه او را بگوییم. اگر ابعاد پرونده بابک زنجانی باز و تبیین شود، خواهید دید که هیچ کدام از اتهامات مطرح شده به دولت نهم ودهم ارتباطی ندارد و دستگاههای دیگر مقصر هستند. این سوءاستفاده ای است که از سکوت دولت قبل صورت میگیرد و به طور سازمان یافته دکتر احمدینژاد را مورد هجمه قرار میدهند و ما هم فقط برای حفظ منافع کشور و انقلاب در این موضوع سکوت کردهایم.